8 Eylül 2011 Perşembe

Bekir Öztürk'ün yeni kitabı

AKP'nin Yargıya Müdahaleleri Kitap Oldu


AKP'nin Yargıya Müdahaleleri Kitap Oldu

BHABER Yazarı ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Öztürk'ün gündemi çok yakından mercek altına aldığı "MİLLET Mİ? O DA KİM?" adlı kitabı yayınlandı. "TOGAN YAYINCILIK" tarafından Kitapta neleri okuyacağınız konusunda ayrıntılar:

Bu kitap bir Muhalefet Lideri yada Milletvekili'nin “Kimse bizden yargıya müdahale etmemizi beklemesin” diyen Başbakan’a “Sizin yargıya müdahaleleriniz kitap oldu” diyerek meclis kürsüsünden göstere bileceği önemli bir çalışmadır.
Bilindiği gibi 12 Haziran Seçimleri sorun sarmalı haline gelen ülkemizi yeni bir sorunla karşı karşıya getirdi. “Tutuklu Milletvekilleri”
Vatanseverler, Atatürkçüler, Türk Milliyetçileri, TSK Mensupları, Bilim Adamları, Siyasetçiler, Gazeteciler hukuksuzca yıllardır esir ediliyordu. Belki bu duruma tepki olarak, belki de bu operasyonların nereye ve kimlere hizmet ettiği konusunda birinci ağızdan bilgi edinmek amacıyla "Ergenekon" ve “Balyoz” Davalarından esir edilen bazı tanınmış simalar CHP ve MHP tarafından Milletvekili adayı yapıldı. Karşı tarafta ise KCK'dan yargılananlar vardı.
Seçimler yapıldı ve bu isimlerden 9 tanesi "Milletin İradesi" ile Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeye hak kazandı. "Milletin iradesi" ni kutsayan AKP Hükümeti, kendileri ve yandaşları ile ilgili çok sayıda yasal ve anayasal düzenleme yaparken, "Milletin İradesi" ile Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeye hak kazanan vekilleri görmezden gelerek adeta, "Millet mi? O'da kim" diyordu.
Tutuklu Milletvekillerinin durumuyla ilgili tartışmalar yapılmaya başlandığında Başbakan ve onun ağzı ile konuşanlar koro halinde şunları söylüyordu.
"Bu iş yargının işidir"
"Kimse bizden yargının görevini beklemesin"
"Başka aday mı kalmamıştı" 
İşte bu kitap böyle bir zamanda ve bu ikiyüzlülüğü ortaya koymak için yazıldı.
Kitapta neler okuyacağınızı çok kısıtlıda olsa buradan duyurmakta fayda var.
İşte kitabın kapağı; ( Büyütmek için tıklatın http://bhaber.net/milletmiodakim.jpg )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder