23 Ekim 2012 Salı

Bayramlarınız Kutlu olsun...

KURBAN BAYRAMINIZ VE CUMHURİYET BAYRAMINIZ
HAYIRLI, MÜBAREK, KUTLU VE MUTLU OLSUN
 Karşılıklı sevgi, içten saygı, dostluk, kardeşlik ve barış kaynağı Kurban bayramı ile Hürriyet, adalet, eşitlik, demokrasi ve egemenlik timsali Cumhuriyet bayramını birlikte idrak etmenin onur, mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.
Dönem itibarıyla bu, çok önemli ve anlamlı bir rastlantı olmakla;
Biri Manevi, diğeri Milli olmak üzere; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş günü ve kurtuluş haftasına denk gelen “iki büyük sevincinizi” birlikte en samimi duygularımla kutlar;  Bayramların size, ailenize; Türk, İslam ve İnsanlık âlemine adalet, barış, sağlık, mutluluk ve başarılara vesile olmasını diler;
Bilvesile selâm ve saygılarımı sunarım.
Mustafa Nevruz SINACI
***
U N U T M A !..
“Cumhuriyet, idraki hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller ister.
Ey yükselen yeni nesil!.. İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek olan sizlersiniz., Cumhuriyet düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karakterli koruyucular ister., Cumhuriyet, demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesidir. Bu rejim, halkın gelişimi ve yükselişini sağlayan, onlardan esirlik, yolsuzluk, soysuzluk ve dalkavukluk hislerini uzaklaştıran bir yoldur. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur. Cumhuriyet, fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Cumhuriyet fazilettir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
***
P.K. 118 [06 442] Yenişehir-ANKARA
gercek.demokrat@hotmail.com
www.mustafanevruzsinaci.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder